Reacties clienten

Een consult bij Wil Bolhuis via Tarotkaarten gaf me een overzicht over mijn huidige situatie op een voor mij nieuwe manier. De wijze waarop ik door de bank genomen naar mezelf kijk, brengt niet vaak verrassingen, het is vaak een zich repeterende gebeurtenis.
Door de kaarten, die ik nog nooit gezien had, werd ik uitgenodigd anders te kijken. Wil heeft daarbij een stimulerende stem en volgt je zeer belangstellend en geconcentreerd.
Het licht wat zich in deze sessie op mijn vraag liet zien, bracht mij duidelijkheid en vertrouwen.
In alle rust je invalshoeken nagaan met goede leiding heeft mij vrede en kracht gegeven om door te gaan op mijn ingeslagen weg.
Een aanrader voor iedereen zou ik zeggen.

– Marianne –

Ik vond het een bijzondere ervaring om de kaarten die ik trok te beschrijven. Zo vormden zich beelden die betrekking hadden op mezelf, mijn denken, voelen en beleving van de door mij gestelde vraag.
Datgene wat ik op de kaarten zag kon ik van verschillende kanten belichten. Ik vond dit heel apart, omdat het zo klopte met de werkelijkheid en ik dat door de begeleidende vragen van Wil zelf verwoordde.
De nadere uitleg van haar over de symbolen op de kaarten gaf me nog meer duidelijkheid over hoe ik met de door mij gestelde vraag kan omgaan.”

– Henny –

De tarotsessie bij Wil is een gedenkwaardig gebeurtenis geworden.
Mijn inbreng was een steeds herhalende ervaring tijdens en na het opstaan ’s morgens.
Het was geen vraag, maar Wil ging me toen vragen stellen, die zo open waren dat ik er uiteindelijk in slaagde een precieze vraag te formuleren.
Heel zorgvuldig nam Wil toen de tijd om een gepaste legging bij deze vraag uit te kiezen.
Het viel me op dat ik voor de vier kaarten steeds heel gericht mijn hand die ene, bepalende kaart zag pakken.
De daaropvolgende duiding was een ervaring op zichzelf. Wil legde de eerste kaart voor me open op tafel en vroeg wat ik zag. Mijn associatie liet ik de vrije loop. En pas toen ik mijn verhaal klaar had, gaf zij een korte toelichting over de betekenis. Daarna volgden de drie andere kaarten. En steeds liet ze me heel veel ruimte om mijn eigen woorden te vinden bij de betreffende kaart.
De laatste kaart gaf mij de samenvattende conclusie. De houding van de page riep nogal weerstand bij me op. En daar luisterde ze heel goed naar en opnieuw stelde ze me vragen. En langzaam brak mijn weerstand en transformeerde een diepe aanname over mezelf open naar een geheel nieuwe en onderzoekende houding. Tegelijk ontdekte ik dat het niet alleen over mijn ervaringen bij het opstaan ging, maar ik voelde een aanmoediging om in het algemeen anders naar mijn ervaringen te gaan kijken / schouwen.
De volgende dag kreeg ik per email een foto van de vier kaarten en ook een losse foto van de page, die me zo’n indringende les had gegeven. Die staat op mijn bureau en herinnert me dagelijks aan de zachte en indringende sessie.
Dank je wel, Wil. Je gaf me een waardevolle opsteker!

– Rein –

Vanuit nieuwsgierigheid ging ik in op het aanbod van Wil om een keer langs te komen voor een tarot consult.
Op de fiets ernaar toe bedacht ik mij opeens dat ik een vraag moest hebben…
Tja, ik kon toch niet zomaar een probleem bedenken.
Opeens wist ik het: de rode draad in mijn leven. Dat vind ik zo fascinerend. Ben ik op de goede weg, doe ik wat nodig is om die rode draad te volgen?
Bij Wil definieerden wij de vraag en de kaarten die ik daarna trok en een uitleg bij kreeg waren een cadeautje. Zo mooi en zo inspirerend.
Op weg naar huis op de fiets voelde ik mij helemaal gelukkig en blij en dat gevoel is nog lang gebleven.
Een mooie ervaring Wil. Dank je wel!

– Truus –

Op mijn eerste afspraak bij Wil was ik ontspannen en stond open voor wat ik mocht verwachten.
In een serene ruimte gaf zij een korte uitleg over hoe zo’n ‘legging’ in z’n werk gaat. Aan de hand van mijn vraagstelling, besloot zij hoeveel kaarten ik mocht ‘trekken’. Waarschijnlijk een goeie vraag waar we weinig uitleg over nodig hadden want ik mocht er maar vier, voor iedere subvraag een, trekken. Een soort…grote stappen, snel thuis.
Nadat ik ze zelf mocht schudden, legde zij ze in een lange rij voor mij uit. Goh, ja daar zat ik dan….welke vier zal ik nou nemen? Snel beslissen is dan toch de beste optie..
Na iedere vraag werd een kaart ‘geopenbaard’ en was het aan mij de eer om als eerste mijn interpretatie van de afbeelding te geven. Deze was soms verrassend anders dan de eigenlijke uitleg maar toch kreeg ik de herkenning, bevestiging en duidelijkheid waar ik naar op zoek was.

– Luca –

Reacties zijn gesloten.